Siirry suoraan sisältöön

Tietoa meistä

Mitä viemärin-sukitus.fi tekee?

Olemme 100% suomalainen palvelu, jonka yhtenä ja ainoana tarkoituksena on tarjota kuluttajille mahdollisuus kilpailuttaa putkiremontti (sukitus) maksuttomasti. Sen lisäksi, että palvelumme ei maksa mitään, ei sen kautta saadut tarjouksen myöskään ole sitovia.

Meitä kaikkia sivuston takana yhdistää halu tehdä jotain suurempaa. Haluamme mullistaa vanhanaikaisen asetelman kuluttajista ja palveluntarjoajista. Haluamme näyttää, että myös kuluttajat pystyvät käymään järkeviä keskusteluja ja neuvotteluita yhdessä palveluntarjoajien kanssa.

Missiomme ja visiomme

Olemme huomanneet, että suomalaiset talot ikääntyvät ja yhä useampi rakennus tarvitsee remonttia. Mutta, kuten me kaikki tiedämme, remontointi on kallista ja vaatii usein jopa ylimääräistä rahoitusta.

Haluamme tarjota parhaan mahdollisuuden löytää edullisin palveluntarjoaja, joka pystyy tekemään remontin siten, että molemmat osapuolet kokevat lopputuloksen olevan positiivinen.

Olemme olleet mukana rakentamassa satoja kuluttajille suunnattuja vertailupalveluita, jotka ovat osoittautuneet kuluttajille mieluisiksi. Jos sinulla on mahdollisuus säästää, miksi jättäisit sen käyttämättä?

Ilmainen palvelu, nyt ja aina

Haluamme pitää palvelumme ilmaisena, sitomattomana ja läpinäkyvänä. Kerromme sinulle suoraan, että saamme pienen palkkion yhteistyökumppaneilta mikäli he solmivat sopimuksen kanssasi. Toimitamme kaikki tarjouspyynnön eteenpäin 100% rehellisesti ja läpinäkyvästi, etsimme aidosti parhaimman palveluntarjoajan.
Emme siis luokittele yhteistyökumppaneita niiden tarjoamien palkkioiden mukaan, vaan näytämme aidot tarjoukset.

Tiimi palvelun takana

Tiimimme koostuu useasta henkilöstä, jotka omaavat vakaan kokemuksen kuluttajille suunnatuista palveluista. Lisäksi teemme läheistä yhteistyötä rakentamiseen ja remontointiin liittyvien asiantuntijoiden kanssa, jotta pystymme tarjoamaan 100% rehellistä tietoa.

Yrittäjille tarjoamme uuden riskittömän asiakashankinta kanavan

Yritykset voivat liittyä palveluumme, jonka jälkeen he pystyvät vastaamaan tarjouspyyntöösi. Pyrimme tarkistamaan jokaisen palveluun liittyneen yrityksen mahdollisimman huolellisesti, jotta laatu pysyy korkealla.

Yritykset pääsevät käsiksi suureen asiakasvirtaan, tarjouspyyntöihin ja pystyvät täyttämään kalenterinsa täysin uudenlaisella tavalla, joustavasti.